Partnere

Partnere

Tove

Tove Hegerland

Tove har Bachelor i IKT-systemer og har lederutdannelse fra BI. Tove har jobbet mange år innenfor mediabransjen. I tillegg har hun flere års erfaring som eiendomsmegler. Hun studert til sertifisert takstmann ved Norges Eiendomsakademi. Hun har vært tilknyttet takstfellesskapet Taksator i Oslo fra 2012-2014. Videre har hun tatt utdannelse hos Norges Eiendomsakademi innen eiendomsforvaltning, Verdi – og lånetakst, Tilstandsrapport samt at hun er våtromssertifisert.

Tove bor i Asker.

ivar

Ivar Mjøs

Ivar er sivilingeniør fra NTH/NTNU og avla eksamen i 1993. Ivar har blant annet jobbet med produksjonsledelse med lederansvar på flere nivåer, samt utarbeidet tekniske løsninger for en rekke større bedrifter. I dette arbeidet har salgssamarbeid vært sentralt. Ivar har lang og bred teknisk erfaring, med tilleggsutdannelse fra Norges Eiendomsakademi. Han har vært medlem av Norges Takseringsforbund i siden 2013. Våren 2015 tok Ivar DNV GL sertifisering. Ivar har vært tilknyttet takstfellesskapet Taksator AS fra 2014 til 2015.

Ivar bor på Nesøya.

Espen_aspelund

Espen Aspelund

Espen er byggmester og har med sine 18 år i byggebransjen solid kompetanse innen faget. Espen driver eget tømrerfirma hvor han setter opp nybygg, tilbygg og rehabilitering av boliger og leiligheter.

Har sentral godkjenning innen:
Ansvarlig søker – (For alle typer tiltak).
Prosjekterende – (Konstruksjonssikkerhet).
Utførende – (Tømrerarbeider og montering av trekonstruksjoner).
Uavhengig kontroll – (Våtrom)
Uavhengig kontroll – (Lufttetthet).
Espen ble utdannet Takstmann gjennom Norges Eiendomsakademi i 2014.

Espen bor i Asker.

Har du spørsmål angående våre tjenester, priser eller erfaring?